Fietsen, daar weten wij alles van!

Als de voormalige rechterhand van niemand minder dan Lance Armstrong en sterke man achter verschillende grote ploegen de handen in elkaar slaat met een avonturier die de halve wereld afgefietst heeft om samen fietsen te verhuren, dan mag je er zeker van zijn dat het helemaal goed zit!

Naast de service en tips over de omgeving kun je bij Duffy en Ine ook terecht voor oneindig veel verhalen over fietsen en reizen, maar ook over koffie en eten.

Want naast sportieve heeft team Duffy ook heel wat culinaire ervaring. Na gekookt te hebben over heel de wereld kunnen we ook jullie fietstocht van heerlijke maaltijd voorzien.

We laten je ook graag eens proeven van onze eigen Duffy’s Coffee!

… maar ook van de omgeving

Bij Duffy’s fietsen doen we er alles aan om recreatieve fietsers een onvergetelijke ervaring te bezorgen met onze 20 perfect onderhouden elektrische fietsen. Zo kan iedereen, ook zonder training, de venijnige beklimmingen van de Vlaamse klassiekers de baas!

De Vlaamse Ardennen zijn echter meer dan enkel koers. Met zijn prachtige natuur, unieke landschappen en leuke stadjes vol uitstekende restaurants en cafés is het de streek bij uitstek voor heerlijk ontspannend fietstoerisme in Vlaanderen.

Naast de e-bikes zelf kunnen wij fotozoektochten, thematische ritten en een picknick organiseren.

Ook groepen zijn bij ons van harte welkom. Wij zijn namelijk de enige fietsverhuur in de streek die groepsritten tot 20 personen kan aanbieden, indien gewenst met lunch en activiteiten onderweg. Dé ideale teambuilding voor uw gemotiveerde ploeg!

Wil je graag de omgeving ontdekken?